Prime Minister's Office
PM congratulates Men's Hockey team for winning gold at Asian Games
06 OCT 2023 10:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated the Men's Hockey team for winning a gold medal at the Asian Games.
He hailed the team's unwavering commitment, passion and synergy and extended his best wishes for their future endeavours.
The Prime Minister posted on X:
"An exhilarating Gold Medal triumph by our Men's Hockey Team at the Asian Games! Congratulations to the team for this outstanding performance. This team's unwavering commitment, passion and synergy have not only won the game but also the hearts of countless Indians. This victory is a testament to their spirit. Best wishes for the endeavours ahead."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান গেমসতা নুপাগী হোক্কিদা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
06 OCT 2023 10:02PM by PIB Imphal
এসিয়ান গেমসতা সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী নুপাগী হোক্কি তিম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
মহাক্না তিমগী থাজবা, পামজবা অমসুং শক্তি থাগৎখি অমসুং মখোয়গী তুংগী থবক-থৌরমশিংগী য়াইফ-পাউজেল পীখি।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“এসিয়ান গেমসতা ঐখোয়গী নুপাকী হোক্কি তিম্না সনাগী মেদল অমা ফংলে! মখোয়গী অখন্নবা পর্ফোমেন্সগীদমক তিম থাগৎচরি। তিম অসিগী তিমগী থাজবা, পামজবা অমসুং শক্তিনা গেম অসি ঙম্বা খক নত্তনা মশিং থিঙমদ্রবা ভারতমচাশিংগী থম্মোয়শু জয় তৌরে। মসিগী মাইপাকপা অসি মখোয়গী থৌনাগী খুদম অমনি। মখোয়গী তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।