ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏସୀୟ କ୍ରୀଡ଼ାରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ଜିତିଥିବା ପୁରୁଷ ହକି ଟିମକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଅଭିନନ୍ଦନ
06 OCT 2023 10:02PM by PIB Bhubaneswar
ଏସୀୟ କ୍ରୀଡ଼ାରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ଜିତିଥିବା ପୁରୁଷ ହକି ଟିମକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଦଳର ଅଦମ୍ୟ ପ୍ରତିବଦ୍ଧତା, ଉତ୍ସାହ ଏବଂ ସମନ୍ୱୟକୁ ସେ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ଓ ସେମାନଙ୍କ ଭବିଷ୍ୟତର ପ୍ରୟାସ ପାଇଁ ଶୁଭକାମନା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ଏସୀୟ କ୍ରୀଡ଼ାରେ ଆମ ପୁରୁଷ ହକି ଟିମ ଦ୍ୱାରା ଏକ ଚମତ୍କାର ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ବିଜୟ! ଏହି ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ପ୍ରଦର୍ଶନ ପାଇଁ ଟିମକୁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ଟିମର ଅଦମ୍ୟ ପ୍ରତିବଦ୍ଧତା, ଉତ୍ସାହ ଏବଂ ସମନ୍ୱୟ କେବଳ କ୍ରୀଡ଼ାରେ ଜିତିନାହିଁ ବରଂ ଅଗଣିତ ଭାରତୀୟଙ୍କ ହୃଦୟ ମଧ୍ୟ ଜିତିଛି । ଏହା ସେମାନଙ୍କ ଉତ୍ସାହର ପ୍ରମାଣ । ସେମାନଙ୍କ ଭବିଷ୍ୟତର ପ୍ରୟାସ ପାଇଁ ଶୁଭକାମନା ।’

Prime Minister's Office
PM congratulates Men's Hockey team for winning gold at Asian Games
06 OCT 2023 10:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated the Men's Hockey team for winning a gold medal at the Asian Games.
He hailed the team's unwavering commitment, passion and synergy and extended his best wishes for their future endeavours.
The Prime Minister posted on X:
"An exhilarating Gold Medal triumph by our Men's Hockey Team at the Asian Games! Congratulations to the team for this outstanding performance. This team's unwavering commitment, passion and synergy have not only won the game but also the hearts of countless Indians. This victory is a testament to their spirit. Best wishes for the endeavours ahead."