Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Sonam Malik for winning Bronze Medal in the Women's Wrestling 62kg Freestyle event
06 OCT 2023 6:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sonam Malik for winning Bronze Medal in the Women's Wrestling 62kg Freestyle event at Asian Games.
The Prime Minister posted on X;
“Congratulations to @OLYSonam for her outstanding Bronze Medal in the Women's Wrestling 62kg Freestyle event! Hers is a phenomenal win, marked by unmatched zeal, passion and determination. I extend my best wishes for her future endeavours.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নুপীগী রেস্তলিং কেজি ৬২ ফ্রিস্তাইল ইভেন্তদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা সোনম মালিক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
06 OCT 2023 6:19PM by PIB Imphal
এসিয়ান গেমসতা নুপীগী রেস্তলিং কেজি ৬২ ফ্রিস্তাইল ইভেন্তদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সোনম মালিক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“নুপীগী রেস্তলিং কেজি ৬২ ফ্রিস্তাইল ইভেন্তদা মহাক্কী অখন্নবা ব্রোঞ্জ মেদলগীদমক @OLYSonam থাগৎচরি। মহাক্কী মাইপাকপা অসি অখন্নবনি, পামজবা অমসুং খাংবা কনবা উবা ফংখি। মহাক্কী তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক ঐনা ঐগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।