ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ମହିଳା କୁସ୍ତି ୬୨ କେଜି ଫ୍ରିଷ୍ଟାଇଲ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବା ସୋନମ ମଲିକଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଅଭିନନ୍ଦନ
06 OCT 2023 6:19PM by PIB Bhubaneswar
ଏସୀୟ କ୍ରୀଡ଼ାରେ ମହିଳା କୁସ୍ତି ୬୨ କେଜି ଫ୍ରିଷ୍ଟାଇଲ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବା ସୋନମ ମଲିକଙ୍କୁୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ଏସୀୟ କ୍ରୀଡ଼ାରେ ମହିଳା କୁସ୍ତି ୬୨ କେଜି ଫ୍ରିଷ୍ଟାଇଲ ପ୍ରତିଯୋଗିତାରେ ବ୍ରୋଞ୍ଜ ପଦକ ଜିତିଥିବାରୁ ସୋନମ ମଲିକଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ । ଏହା ତାଙ୍କର ଚମତ୍କାର ବିଜୟ ଯାହା କି ଉତ୍ସାହ, ନିଷ୍ଠା ଦ୍ୱାରା ହାସଲ ହୋଇପାରିଛି । ତାଙ୍କ ଭବିଷ୍ୟତର ପ୍ରୟାସ ପାଇଁ ମୋର ଶୁଭେଚ୍ଛା ।’

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Sonam Malik for winning Bronze Medal in the Women's Wrestling 62kg Freestyle event
06 OCT 2023 6:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sonam Malik for winning Bronze Medal in the Women's Wrestling 62kg Freestyle event at Asian Games.
The Prime Minister posted on X;
“Congratulations to @OLYSonam for her outstanding Bronze Medal in the Women's Wrestling 62kg Freestyle event! Hers is a phenomenal win, marked by unmatched zeal, passion and determination. I extend my best wishes for her future endeavours.”