Prime Minister's Office
PM's Mann Ki Baat completes 9 years
03 OCT 2023 3:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, shared a study highlighting some of the themes covered in Mann Ki Baat and their societal impact as his monthly radio programme completed nine years today.
A research work by State Bank of India and IIM Bengaluru, the study has analysed the impact of 105 episodes of the Prime Minister's Mann Ki Baat.
The Prime Minister posted on X:
"Today, as Mann Ki Baat completes 9 years, here is an interesting study by State of Bank of India and Indian Institute of Management, Bengaluru, which highlights some of the themes covered and their societal impact. It is amazing how we have celebrated several life journeys and collective efforts through this medium.
nm-4.com/hqauwf"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীগী মন কি বাত চহি ৯ মপুংফারে
03 OCT 2023 3:30PM by PIB Imphal
ঙসি চহি ৯ মপুংফারবা মহাক্কী থাগী রেদিওগী থৌরম অমা ওইনা মন কি বাতনা কোনশিনখিবা হিরমশিং অমসুং মসিনা খুন্নাইদা পীখিবা কান্নবশিংগী মতাংদা থিজিনবা অমগী শরুক খর প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
স্তেৎ বেঙ্ক ওফ ইন্দিয়া অমসুং আই.আই.এম বেঙ্গালুরুনা থিজিনবা অমদা, প্রধান মন্ত্রীগী মন কি বাতকী ইপিসোদ ১০৫না পীখিবা কান্নবশিং নৈনখি।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঙসি মন কি বাত চহি ৯ মপুংফারে, স্তেৎ বেঙ্ক ওফ ইন্দিয়া অমসুং আই.আই.এম বেঙ্গালুরুনা থিজিনবা অমদগী ফংলকপা মফম অসিদা লৈরে, মখোয়না থিমশিং অমসুং মখোয়না খুন্নাইদা পীবা কান্নবগী মতাংদা থিজিনখি। কমদৌনা ঐখোয়না পুন্সিগী খোঙচৎশিং হরাওবা ফোঙদোকপগে অমসুং মসিগী পাম্বৈ অসিগী খুৎথাংদা পাংথোকখিবা অপুনবা থবকশিং অঙকপনি”।
nm-4.com/hqauwf"