Prime Minister's Office
PM celebrates Silver medal by Ajay Kumar Saroj in Men's 1500m Finals at Asian Games 2022
01 OCT 2023 8:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Ajay Kumar Saroj on winning the Silver medal in Men's 1500m Finals at Asian Games 2022 in Hangzhou.
The Prime Minister posted on X:
“Applauding a stellar performance!
Glad that Ajay Kumar Saroj has won the Silver Medal in Men's 1500m Finals at the Asian Games.
His commitment to excellence has etched a glorious chapter in the Indian athletics.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এসিয়ান গেমস ২০২২দা নুপাগী মিতর ১৫০০গী ফাইনেলদা অজয় কুমার সরোজনা সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
01 OCT 2023 8:33PM by PIB Imphal
হাংঝৌ এসিয়ান গেমস ২০২২দা নুপাগী মিতর ১৫০০গী ফাইনেলদা অজয় কুমার সরোজনা সিলভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সকী পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“অখন্নবা পর্ফোমেন্স অমা থাগৎচরি!
এসিয়ান গেমস ২০২২দা নুপাগী মিতর ১৫০০গী ফাইনেলদা অজয় কুমার সরোজনা সিলভর মেদল ফংলকপদা থাগৎচরি।
মহাক্কী হৈথোই-শিংথোইবা অসিনা ভারতকী এথলেতিক্সতা মশেক-মঙাল নাইরবা তাঙ্কক অমা হক্তুনা থম্লে”।