Prime Minister's Office
PM remembers contributions of Late Dev Anand to Indian cinema on his 100th birth anniversary
26 SEP 2023 2:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remembered the contributions of Late Dev Anand to Indian cinema on his 100th birth anniversary.
The Prime Minister posted on X:
“Dev Anand Ji is remembered as an evergreen icon. His flair for storytelling and passion for cinema were unmatched. His films not only entertained but also reflected the changing society and aspirations of India. His timeless performances continue to influence generations. Remembering him on his 100th birth anniversary.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহাক্কী ১০০শুবা মপোক কুমওন্দা লৈখিদ্রবা দেব অনন্দনা ভারতকী সেনিমাদা পাংথোক্লম্বা থবকশিং প্রধান মন্ত্রীনা নিংশিংখ্রে
26 SEP 2023 2:40PM by PIB Imphal
মহাক্কী ১০০শুবা মপোক কুমওন্দা লৈখিদ্রবা দেব অনন্দনা ভারতকী সেনিমাদা পাংথোক্লম্বা থবকশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নিংশিংখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মতম চুপ্পা পাম্নদুনতা লৈবা এক্তর অমা ওইনা দেব অনন্দ জি নিংশিংলি। মহাক্কী ৱারি লিবা হৈবা অমসুং সেনিমা পামজবা অদু লাম্বা লৈখিদে। মহাক্কী ফিল্মশিং নুংঙাইবা খক নত্তনা ভারতকী হোঙলক্লিবা খুন্নাই অমসুং অনিংবশিংগী মমিশু তাখি। মতম চুপ্পা লৈহৌরগদবা মহাক্কী পর্ফোমেন্সশিংনা মখা তানা মীরোল কয়া ইথিল পীগনি। মহাক্কী ১০০শুবা মপোক কুমওন থৌরমদা মহাক নিংশিংলি”।