Prime Minister's Office
PM hails passage of The Constitution (One Hundred and Twenty-Eighth Amendment) Bill, 2023 in the Lok Sabha
20 SEP 2023 9:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has welcomed the passage of The Constitution (One Hundred and Twenty-Eighth Amendment) Bill, 2023 in the Lok Sabha today.
The Prime Minister posted on X :
"Delighted at the passage of The Constitution (One Hundred and Twenty-Eighth Amendment) Bill, 2023 in the Lok Sabha with such phenomenal support. I thank MPs across Party lines who voted in support of this Bill.
The Nari Shakti Vandan Adhiniyam is a historic legislation which will further boost women empowerment and will enable even greater participation of women in our political process."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
লোক সভাদা দি কন্সিতুসন(১২৮ এমেন্দমেন্ত ) বিল,২০২৩ পাস তৌখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
20 SEP 2023 9:36PM by PIB Imphal
ঙসি লোক সভাদা দি কন্সিতুসন(১২৮ এমেন্দমেন্ত ) বিল,২০২৩ পাস তৌখিবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মশিং য়াম্না শৌগৎতুনা লোক সভাদা দি কন্সিতুসন(১২৮ এমেন্দমেন্ত ) বিল,২০২৩ পাস তৌখিবদা অপেনবা পোক্লে। বিল অসি শৌগৎতুনা ভোৎ পীখিবা দল খুদিংমক্কী এম.পিশিং ঐনা থাগৎচরি।
নারী শক্তি বন্দন অধিনিয়ম অসি পুৱারি ওইরবা লো অমনি অমসুং মসিনা নুপীশিংদা শক্তি পীগনি অমসুং ঐখোয়গী রাজনিতিগী থবকশিংদা নুপীশিং মশিং হেন্না শরুক য়াবা ঙমহনগনি”।