Prime Minister's Office
'Ayushman Bhav' campaign focuses on comprehensive coverage and developing awareness about PM-JAY : Prime Minister
16 SEP 2023 3:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has concurred with an article by Union Minister of Health and Family Welfare, Dr Mansukh Mandviya that Ayushman Bhav' campaign focuses on comprehensive coverage, developing awareness about PM-JAY, creating health account IDs, and providing various health services in villages as well as urban wards.
Sharing a post on X by Union Minister of Health and Family Welfare, Dr Mansukh Mandviya, the Prime Minister said:
“Union Health Minister Mansukh Mandviya elucidates how 'Ayushman Bhav' campaign focuses on comprehensive coverage, developing awareness about PM-JAY, creating health account IDs, and providing various health services in villages as well as urban wards.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
‘আয়ুশ্মান ভাব’ কেম্পেন্না PM-JAYনা পুম্নমক কোনশিনবদা অমসুং মসিগী মতাংদা এৱের্নেস পীবদা মীৎয়েং থম্মি: প্রধান মন্ত্রী
16 SEP 2023 3:03PM by PIB Imphal
হকশেল অমসুং য়াইফ য়ুম্বালগী কেন্দ্র মন্ত্রী, দা. মনসুখ মন্দাবিয়না ‘আয়ুশ্মান ভাব’ কেম্পেন্না PM-JAYনা পুম্নমক কোনশিনবদা অমসুং মসিগী মতাংদা এৱের্নেস পীবা, হেল্থ একাউন্ত IDশিং শেম্বা অমসুং খুঙ্গং অমদি অর্বান ৱার্দশিংদা তোঙান-তোঙানবা হেল্থ সর্ভিসেস ফংহনবদা মীৎয়েং থম্মি হায়না আর্তিকল অমদা হায়খিবা অদু প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ানীংবা ফোঙদোকখ্রে।
Xতা হকশেল অমসুং য়াইফ য়ুম্বালগী কেন্দ্র মন্ত্রী, দা. মনসুখ মন্দাবিয়না তৌখিবা পোস্ত অমা শিয়র তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“হকশেলগী কেন্দ্র মন্ত্রী, দা. মনসুখ মন্দাবিয়না করম্না ‘আয়ুশ্মান ভাব’ কেম্পেন্না PM-JAYনা পুম্নমক কোনশিনবদা অমসুং মসিগী মতাংদা এৱের্নেস পীবা, হেল্থ একাউন্ত IDশিং শেম্বা অমসুং খুঙ্গং অমদি অর্বান ৱার্দশিংদা তোঙান-তোঙানবা হেল্থ সর্ভিসেস ফংহনবদা মীৎয়েং থম্মি হায়না ময়েক শেংনা ফোঙদোকখি”।