Prime Minister's Office
Transcript of PM's interview with PTI
03 SEP 2023 5:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi was interviewed by the news agency PTI.
The Prime Minister shared the transcript of the interview in a post on X.
The Prime Minister posted on X.
"Here is my interview with @PTI_News in which I share my thoughts on a wide range of issues, notably India’s G20 Presidency, our efforts to give voice to the Global South, the emphasis on human centric development and more. https://www.ptinews.com/news/big-story/transcript-of-pti-s-exclusive-interview-with-prime-minister-narendra-modi/642493.html"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.তি.আইদা পীখিবা প্রধান মন্ত্রীগী ইন্তরভিয়ুগী ইথোক্লবা ৱারোল
03 SEP 2023 5:36PM by PIB Imphal
নিউজ এজেন্সি পি.তি.আইনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী ইন্তরভিয়ু লৌখ্রে।
এক্সকী পোস্ত অমদা ইন্তরভিয়ুগী ইথোক্লবা ৱারোল প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ভারতনা জি-২০গী প্রসিদেন্ত ওইবা, গ্লোবেল সাউথকী ঐখোয়না পায়খৎলিবা থবকশিং, মীওইবা খুন্নাইগী চাউখৎ-থৌরাংগী থবক অমসুং অতৈ হিরম কয়াগী মতাংআ ঐগী ৱাখলশিং ফোঙদোকপা @PTI_News দা পীখিবা ঐগী ইন্তরভিয়ু মফমদা অসিদা লৈরে। https://www.ptinews.com/news/big-story/transcript-of-pti-s-exclusive-interview-with-prime-minister-narendra-modi/642493.html"