ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପିଟିଆଇ ସହ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ସାକ୍ଷାତକାରର ପ୍ରତିଲେଖ
03 SEP 2023 5:36PM by PIB Bhubaneshwar
ନ୍ୟୁଜ ଏଜେନ୍ସି ପିଟିଆଇ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀଙ୍କ ସାକ୍ଷାତକାର ନେଇଛି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏହି ସାକ୍ଷାତକାରର ପ୍ରତିଲେଖ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ଏଠାରେ ପିଟିଆଇ ନ୍ୟୁଜ ସହ ମୋ ସାକ୍ଷାତକାର ରହିଛି, ଯେଉଁଠି ମୁଁ ବିଭିନ୍ନ ପ୍ରସଙ୍ଗରେ ମୋର ବିଚାରଧାରା ରଖିଛି, ବିଶେଷ ଭାବେ ଭାରତର ଜି-୨୦ ଅଧ୍ୟକ୍ଷତା, ଗ୍ଲୋବାଲ ସାଉଥକୁ ସ୍ୱର ଦେବାରେ ଆମର ପ୍ରୟାସ, ମାନବ କୈନ୍ଦ୍ରୀକ ବିକାଶ ଉପରେ ଗୁରୁତ୍ୱ ଏବଂ ବହୁତ କିଛି ।’
https://www.ptinews.com/news/big-story/transcript-of-pti-s-exclusive-interview-with-prime-minister-narendra-modi/642493.html"

Prime Minister's Office
Transcript of PM's interview with PTI
03 SEP 2023 5:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi was interviewed by the news agency PTI.
The Prime Minister shared the transcript of the interview in a post on X.
The Prime Minister posted on X.
"Here is my interview with @PTI_News in which I share my thoughts on a wide range of issues, notably India’s G20 Presidency, our efforts to give voice to the Global South, the emphasis on human centric development and more. https://www.ptinews.com/news/big-story/transcript-of-pti-s-exclusive-interview-with-prime-minister-narendra-modi/642493.html"