প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পিটিআইৰ সৈতে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ সাক্ষাৎকাৰৰ পূৰ্ণপাঠ
03 SEP 2023 5:36PM by PIB Guwahati
সংবাদ সংস্থা পিটিআয়ে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ সাক্ষাৎকাৰ গ্ৰহণ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এক্সৰ এটা প’ষ্টত এই সাক্ষাৎকাৰৰ পূৰ্ণপাঠ শ্বেয়াৰ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এক্সত এইদৰে প’ষ্ট কৰে।
"এয়া @PTI_Newsৰ সৈতে মোৰ সাক্ষাৎকাৰ। ইয়াত মই একাধিক বিষয়ত মোৰ চিন্তাধাৰা ব্যক্ত কৰিছোঁ, বিশেষকৈ ভাৰতৰ জি-২০ৰ অধ্যক্ষতা, গ্ল’বেল চাউথক কণ্ঠ প্ৰদানৰ বাবে আমাৰ প্ৰচেষ্টা, মানৱকেন্দ্ৰিক উন্নয়নত গুৰুত্ব আৰোপ আৰু একাধিক বিষয়ত আলোচনা কৰা হৈছে। https://www.ptinews.com/news/big-story/transcript-of-pti-s-exclusive-interview-with-prime-minister-narendra-modi/642493.html

Prime Minister's Office
Transcript of PM's interview with PTI
03 SEP 2023 5:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi was interviewed by the news agency PTI.
The Prime Minister shared the transcript of the interview in a post on X.
The Prime Minister posted on X.
"Here is my interview with @PTI_News in which I share my thoughts on a wide range of issues, notably India’s G20 Presidency, our efforts to give voice to the Global South, the emphasis on human centric development and more. https://www.ptinews.com/news/big-story/transcript-of-pti-s-exclusive-interview-with-prime-minister-narendra-modi/642493.html"