Prime Minister's Office
Prime Minister greets all sportspersons on National Sports Day
Also pays homage to Major Dhyan Chand on his birth anniversary
29 AUG 2023 8:54AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted all sportspersons on National Sports Day.
Shri Modi also paid tributes to Major Dhyan Chand on his birth anniversary.
In a X post, the Prime Minister said;
“On National Sports Day, my greetings to all sportspersons. India is proud of their contributions to the nation. I pay homage to Major Dhyan Chand Ji as well on his birth anniversary.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নেসনেল স্পোর্তস দে লাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা শান্নরোয়শিং তরাম্না ওকখ্রে
মেজর ধ্যান চান্দগী মপোক নুমিত্তা মহাক্কী মফমদশু ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
29 AUG 2023 8:54AM by PIB Imphal
নেসনেল স্পোর্তস দে লাকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শান্নরোয়শিং তরাম্না ওকখ্রে।
মেজর ধ্যান চান্দগী মপোক নুমিত্তা শ্রী মোদীনা মহাক্কী মফমদশু ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
এক্সকী পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“নেসনেল স্পোর্তস দে লাকপদা, শান্নরোয়শিংদা ঐগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি। মখোয়না লৈবাক্কীদমক পাংথোক্লিবা থবকশিং অসিগীদমক ভারতনা চাউথোকচরি। মেজর ধ্যান চান্দগী মপোক নুমিত্তা ঐনা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎচরি”।