Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates H.E, Dr. Hun Manet on assuming charge as the Prime Minister of the Kingdom of Cambodia
24 AUG 2023 10:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated H.E, Dr. Hun Manet on assuming charge as the Prime Minister of the Kingdom of Cambodia.
In a X post, the Prime Minister said
“Congratulations H.E. @Dr_Hunmanet_PM on assuming charge as the Prime Minister of the Kingdom of Cambodia. I look forward to working closely with you for further elevating our friendly historical ties. @peacepalace_kh”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ঐচ.ই. দা. হুন মানেতপু কিংদম ওব কেম্বোদিয়াগী প্রধান মন্ত্রীগী ফম পুখিবদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
24 AUG 2023 10:05PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঐচ.ই. দা. হুন মানেতপু কিংদম ওব কেম্বোদিয়াগী প্রধান মন্ত্রীগী ফম পুখিবদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
X কী পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি
" ঐচ.ই. @Dr_Hunmanet_PM না কিংদম ওব কেম্বোদিয়াগী প্রধান মন্ত্রীগী ফম পুরকপদা থাগৎপা ফোংদোকচরি। ঐহাক্না অদোমগা লোইননা পুৱারী ওইরবা মরুপ মপাং ওইবগী মরী অসিবু হেন্না থাক ৱাংহন্নবা নক্না থবক পায়খৎমিন্ননবগী আসা তৌরি। @peacepalace_kh"