Prime Minister's Office
PM congratulates compound women team on clinching India's first-ever Gold Medal at the World Archery Championship
05 AUG 2023 9:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Indian women's compound team on clinching India's first-ever Gold medal at the World Archery Championship in Berlin.
In a tweet, the Prime Minister said;
“A proud moment for India as our exceptional compound Women's Team brings home India's first-ever gold medal in the World Archery Championship held in Berlin. Congratulations to our champions! Their hard work and dedication have led to this outstanding outcome.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ৱর্ল্দ আর্চরী চেম্পিয়নশীপতা ভারতকী অহানবা গোল্দ মেদল লৌরকপদা পিএম.না কম্পাউন্দ ৱুমেন তীমবু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
05 AUG 2023 9:30AM by PIB Imphal
বর্লিন্দা পাংথোকপা ৱর্ল্দ আর্চরী চেম্পিয়নশীপতা ভারতকী অহানবা গোল্দ মেদল লৌরকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী কম্পাউন্দ ৱুমেন তীমবু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
ত্ৱীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়;
"বর্লিন্দা পাংথোকপা ৱর্ল্দ আর্চরী চেম্পিয়নশীপতা ঐখোয়গী শীংথানীংঙাই ওইরবা কম্পাউন্দ ৱুমেন তীম্না ভারতকী অহানবা গোল্দ মেদল লৌরকপা অসি ভারতকী চাউথোকনীংঙাই ওইরবা মীকুপ অমনি। মাই পাকলকপা অসিগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মখোয়গী হোৎনবা কনবা অমসুং কত্থোকপা অসিনা মসিগী শীংথানীংঙাই ওইরবা ফীদম অসি ফংবা ঙম্বনি"।