Prime Minister's Office
Prime Minister reiterates commitment to bring cutting-edge technology to every corner of the nation
02 AUG 2023 9:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has reiterated the commitment to bring cutting-edge technology to every corner of the nation and said that the successful installation of over 3 lakh 5G sites across several districts signifies a landmark achievement in our technological journey.
Responding to the tweet by Union Minister for Electronics and Information Technology, Shri Ashwini Vaishnaw about World’s second largest 5G ecosystem, the Prime Minister said;
“India surges ahead in digital connectivity! The successful installation of over 3 lakh 5G sites across several districts signifies a landmark achievement in our technological journey. This rapid 5G rollout underscores our commitment to bring cutting-edge technology to every corner of the nation, transforming lives and catalyzing progress.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
লৈবাক্কী কাচিন-কোয়া শীনবা থুংনা অৱাংবা থাক্কী তেক্নোলোজি য়ৌহন্নবা প্রধান মন্ত্রীনা অমুক হন্না থাজবা পীখ্রে
02 AUG 2023 9:43PM by PIB Imphal
লৈবাক্কী কাচিন-কোয়া শীনবা থুংনা অৱাংবা থাক্কী তেক্নোলোজি য়ৌহন্নবা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অমুক হন্না থাজবা পীখ্রে অমসুং হায়খি তোঙান-তোঙানবা জিলাশিংদা 5G সাইত লাখ ৩ হেন্না য়ুংখৎখিবা অসিনা ঐখোয়গী তেক্নোলোজিগী খোঙচত্তা শিংথানিঙাই ওইনা মাইপাকপা অদু উৎলে।
মালেমদা অনিশুবা খ্বাইদগী চাউবা 5G গী থবকশিংগী মতাংদা ফোঙদোকখিবা ইলেক্ত্রোনিক্স অমসুং ইনফোর্মেসন তেক্নোলোজিগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী অশ্বিনিকুমার বৈষ্ণাবকী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“দিজিতেল ওইনা ই-পাউ ফাওনবগী থবক্তা ভারত মাঙজিল থারে! তোঙান-তোঙানবা জিলাশিংদা 5G সাইত লাখ ৩ হেন্না য়ুংখৎখিবা অসিনা ঐখোয়গী তেক্নোলোজিগী খোঙচত্তা শিংথানিঙাই ওইনা মাইপাকপা অদু উৎলে। খোঙজেল য়াংনা 5G ফংহনবা অসিনা লৈবাক্কী কাচিন-কোয়া শীনবা থুংনা অৱাংবা থাক্কী তেক্নোলোজি য়ৌহন্নবা, মীওই কয়াগী পুন্সিশিং অওনবা পুরক্নবা অমসুং চাউখৎপা য়াংশিন্নবা ঐখোয়না পীখিবা থাজবশিং থবক ওইনা পাংথোক্লে”।