Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives due to tragic mishap in Shahapur, Maharashtra
Announces ex-gratia from PMNRF
01 AUG 2023 8:26AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the loss of lives due to tragic mishap in Shahapur, Maharashtra.
The Prime Minister also announced an ex-gratia from PMNRF of Rs. 2 lakh to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 for those injured.
The Prime Minister’s Office tweeted;
“Pained by the tragic mishap in Shahapur, Maharashtra. My deepest condolences to the families of those who lost their lives. Our thoughts and prayers are with those who are injured. NDRF and local administration are working at the site of the mishap and all possible measures are being taken to ensure proper assistance to those affected.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF will be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মহারাস্ত্রগী শাহাপুরদা থোকখিবা লাইবক থীবা থৌদোক্তা মীওই কয়াগী পুন্সি মাঙখিবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
PMNRFতগী খেতী-পুরোন পীগনি লাউথোকখ্রে
01 AUG 2023 8:26AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহারাস্ত্রগী শাহাপুরদা থোকখিবা লাইবক থীবা থৌদোক্তা মীওই কয়াগী পুন্সি মাঙখিবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
থৌদোক অসিদা লৈখিদবা মীওইগী ইমুংদা লুপা লাক্ষ 2 অমসুং শোক্লবশিংগী মফমদা লুপা 50,000গী খেতী পুরোন PMNRFতগী পীরগনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা লাউথোকখি।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“মহারাস্ত্রগী শাহাপুরদা থোকপা লাইবক থীবা থৌদোক্না ৱাহল্লে। পুন্সি মাঙখ্রবা মীওইশিংগী অৱাবদা ঐহাক্না শরুক য়ারি। শোক্লবশিংগীদমক্তা ঐখোয়না থৌজাল নিজরি। NDRF অমসুং লোকেল এদমিনিস্ত্রেসনগী মীওইশিংনা থৌদোক থোকফমদা তেংবাংগনি থবক পায়খৎলি অমসুং অৱাবা তারবশিংগী মফমদা পাংফম থোকপা মতেং পাংলি।
থৌদোক অসিদা লৈখিদবা মীওইগী ইমুংদা লুপা লাক্ষ 2 অমসুং শোক্লবশিংগী মফমদা লুপা 50,000গী খেতী পুরোন PMNRFতগী পীরগনি : PM @narendramodi”