Prime Minister's Office
PM congratulates Neeraj Chopra on winning the Lausanne Diamond League 2023
01 JUL 2023 2:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Neeraj Chopra on winning the Lausanne Diamond League 2023.
The Prime Minister tweeted:
“Congratulations to Neeraj Chopra for shining at the Lausanne Diamond League. Thanks to his extraordinary performances, he has finished at the top of the table. His talent, dedication and relentless pursuit of excellence is commendable.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
লুসান দাইমন্ত লিগ ২০২৩ মাইপাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা নিরাজ চোপ্রা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
01 JUL 2023 2:44PM by PIB Imphal
লুসান দাইমন্ত লিগ ২০২৩ মাইপাকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নিরাজ চোপ্রা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“লুসান দাইমন্দ লিগতা মাইপাকপগীদমক নিরাজ চোপ্রা থাগৎচরি। মহাক্কী তোপ-তোপ্পা পর্ফোমেন্সকীদমক থাগৎচরি অমসুং মহাক্না মকোক্তা লৈখি। মহাক্কী হৈথোই-শিংথোইবা, কৎথোকপা অমসুং লেপ্তনা হোৎনবদগী মাইপাকপা ঙম্বা অসি থাগৎনিঙাইনি”।