Prime Minister's Office
PM to participate in the valedictory ceremony of centenary celebrations of Delhi University on 30th June
PM to lay the foundation stone of Building of Faculty of Technology, Computer Centre and Academic Block of the University
28 JUN 2023 6:08PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will participate in the valedictory Ceremony of centenary celebrations of Delhi University on 30th June, 2023 at Multipurpose Hall of Delhi University Sports Complex at around 11 AM. Prime Minister will also address the gathering on the occasion.
During the programme, Prime Minister will lay the foundation stone of the Delhi University Computer Centre and the building of Faculty of Technology, and of the Academic Block which will be built in the North Campus of the University
University of Delhi was established on 1st May 1922. In the last hundred years, the University has grown and expanded immensely and now has 86 departments, 90 Colleges, more than 6 lakh students, and has contributed immensely in nation building.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না জুন ৩০দা দিল্লী য়ুনিভর্সিতীগী সেন্তিনরী সেলেব্রেশনগী ভেলিদিক্তরী সেরেমোনীদা শরুক য়ারগনি
পি.এম.না য়ুনিভর্সিতী অদুগী ফেকল্তী ওফ তেক্নোলোজীগী বিল্দিং, কমপ্যুতর সেন্তর অমসুং একাদেমিক ব্লোক্কী উরেপ-উয়ুং তম্লগনি
28 JUN 2023 6:08PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ২০২৩গী জুন ৩০দা, অয়ুক্কী পুং ১১ তাবা মতমদা দিল্লী য়ুনিভর্সিতী স্পোর্তস কমপ্লেক্সকী মল্তিপর্পোস হোলদা দিল্লী য়ুনিভর্সিতীগী এসন্তিনরী সেলেব্রেশনগী ভেলিদিক্তরী সেরেমোনীদা শরুক য়ারগনি। প্রধান মন্ত্রীনা থৌরম অদুদা তিল্লিবা মীয়ামদা ৱা ঙাংলগনি।
থৌরম অদুআ, প্রধান মন্ত্রীনা য়ুনিভর্সিতী অদুগী নোর্থ কেম্পসতা শাগদবা দিল্লী য়ুনিভর্সিতী কমপ্যুতর সেন্তর অমসুং ফেকল্তী ওফ তেক্নোলোজীগী বিল্দিং, অমসুং একাদেমিক ব্লোক্কী উরেপ-উয়ুং তম্লগনি।
য়ুনিভর্সিতী ওফ দিল্লী অসি ১৯২২গী মে ১দা লিংখৎখি। হৌখিবা চহি চা অসিদা, য়ুনিভর্সিতী অসিনা য়াম্না হেন্না চাউখৎলকখি অমসুং পাকথোক-চাউথোরকখি অমসুং হৌজিক্তি দিপার্তমেন্ত ৮৬, কোলেজ ৯০, মহৈরোই লাখ ৬কী মথক্তা, অমসুং লৈবাক অসিবু শেমগৎপদা য়াম্না চাউনা শরুক য়াখি।