Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with the Grand Mufti of Egypt
25 JUN 2023 5:18AM by PIB Delhi
Prime Shri Narendra Modi met the Grand Mufti of Egypt, His Eminence Dr. Shawky Ibrahim Allam, on 24 June 2023 during his State Visit to Egypt.
The Grand Mufti fondly recalled his recent visit to India, and highlighted the strong cultural and people to people relations between India and Egypt. The Grand Mufti also appreciated the Prime Minister’s leadership in fostering inclusivity and pluralism.
Discussions also focused on issues related to social and religious harmony in society and countering extremism and radicalization.
Prime Minister conveyed that India would set up a Centre of Excellence in IT at the Dar-al-Ifta under the Ministry of Social Justice of Egypt.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীগা ইজিপ্তগী গ্রান্দ মুফতীগা উন্নখ্রে
25 JUN 2023 5:18AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্কী ইজিপ্তকী স্তেত খোঙচৎ মনুংদা ইজিপ্তগী গ্রান্দ মুফতী, হিস ইমিনেন্স দাঃ শাউকী ইব্রাহিম অলামগা জুন 24, 2023দা উন্নখ্রে।
গ্রান্দ মুফতীনা মহাক্না হন্দক্তা ভারত্তা চৎখিববু নুংঙাইনা নীংশিংখি, অমসুং ভারত অমসুং ইজিপ্তকী মীয়ামগী মরক্তা লৈনবা মরীগা লোয়ননা কলচরগী মপাঙ্গল লৈরবা মরী লৈনবা অসিদা মিৎয়েং চঙখি। প্রধান মন্ত্রীনা ইনক্লুসিবিতী অমসুং প্লুরেলিজম লৈহন্নবা হোৎনবদা লুচিংবগী থৌদাং লৌখিববুসু গ্রান্দ মুফতীনা থাগৎখি।
মখোয়না শানখিবা ৱারীশিংনা খুন্নাই অমগী সোসিএল অমসুং রেলিজিয়স হার্মোনীগা মরী লৈনবা হীরম অমসুং এক্সত্রিমিজম অমসুং রেদিকেলিজমগা মাইয়োক্নবগী ৱাফম কয়া কোনখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতনা ইজিপ্তকী সোসিএল জস্তিস মন্ত্রালয়গী মখাদা দর-অল-ইফতাদা ITগী সেন্তর ওফ এক্সেলেন্স অমা শাগনি হায়না ফোংদোকখি।