Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with a group of US think tank experts
21 JUN 2023 8:58AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met experts from several leading US think-tanks, today, in New York, USA.
Prime Minister and the experts discussed a range of developmental and geo-political issues.
Prime Minister invited them to enhance their presence in India as it embarks on its transformation during the Amritkaal.
The various think-tank experts who participated in the interaction include:
o Mr. Michael Froman, President-designate and Distinguished Fellow at the Council on Foreign Relations (CFR), New York
o Mr. Daniel Russel, Vice President for International Security and Diplomacy at the Asia Society Policy Institute, New York
o Dr. Max Abrahms, Associate Professor of Political Science at Northeastern University, Boston
o Mr. Jeff M. Smith, Director, Asian Studies Center, The Heritage Foundation, DC
o Mr. Elbridge Colby, Co-founder of ‘The Marathon Initiative’, based in Washington DC
o Mr. Guru Sowle, Founder-member, Director (Indo-US Affairs), Indus International Research Foundation, Texas

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা USকী থিঙ্ক তেঙ্ক এক্সপর্তশিংগা উন্নখ্রে
21 JUN 2023 8:58AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা USকী মকোক থোংবা থিঙ্ক তেঙ্ক এক্সপর্তশিংগা USAগী ন্যু য়োর্ক্তা ঙসি উন্নখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা চাউখৎ থৌরাং অমসুং জিও-পোলিতিকেল হীরম কয়াগী মতাংদা অখঙ-অহৈশিংগা লোয়ননা ৱারী শাখি।
প্রধান মন্ত্রীনা অমৃতকাল মনুংসিদা অহোংবা পুরকপগী খোঙচৎ অমা চৎলিবা অসিদা মখোয়না ভারত্তা তেংবাংনবা পাউজেল পীখি।
ঙসিগী ৱারী শাবদা য়াওখিবা থিঙ্ক তেঙ্ক এক্সপর্তশিংগী অকুপ্পা মরোলশিং মখাদা পীরিঃ
> ন্যু য়োর্ক্কী কাউন্সিল ওন ফোরেন রিলেসন্স (CFR)কী প্রসিদেন্ত দেজিগনেত অমসুং দিস্তিঙ্গিস ফেল্লো, শ্রী মাইকেল ফ্রোমেন
> ন্যু য়োর্ক্কী এসিয়া সোসাইতী পোলিসী ইন্সতিত্যুতকী ইন্তর্নেস্নেল সেক্যুরিতী অমসুং দিপ্লোমেসীগী ভাইস প্রসিদেন্ত, শ্রী দেনিএল রসেল
> বোস্তোনগী নোর্থইস্ত য়ুনিভর্সিতীগী পোলিতিকেল সাইন্সকী এসোসিএত প্রোফেসর, দাঃ মেক্স এব্রাহম্স
> দি.সি.গী দি হেরিতেজ ফাউন্দেসনগী এসিয়ন স্তদীজ সেন্তরগী দাইরেক্তর, শ্রী জেফ এম. স্মিথ
> ৱাশিংতন, দি.সি.গী ‘দি মরাথোন ইনিসিএতিব’কী কো-ফাউন্দর। শ্রী এলব্রিজ কোলবী
> তেক্সাসকী ইন্দস ইন্তর্নেস্নেল রিসর্চ ফাউন্দেসনগী দাইরেক্তর (ইন্দো-US এফিয়র্স), ফাউন্দর মেম্বর, শ্রী গুরু সৌলে