Prime Minister's Office
PM welcomes schools in Assam tea gardens
17 JUN 2023 8:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has welcomed the new initiative of the Assam Government.
Starting from June 19th to June 25th, Assam Government will dedicate 38 new secondary schools to the student community. Out of the 38 schools,19 will be in the tea garden area.
Replying to a tweet by the Chief Minister of Assam, Shri Himanta Biswa Sarma, the Prime Minister tweeted :
"Commendable initiative. Education is the bedrock of a prosperous nation and these new secondary schools will provide a strong foundation for the youth. Especially pleased to hear about the commitment towards the tea garden areas."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না অসামগী চা বগানদা স্কুলশিংগা মরি লৈনবা অনৌবা থৌরাংশিং অদুবা তরাম্না ওকখি
17 JUN 2023 8:36PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অসাম সরকারগী অনৌবা থৌরাং অদুবু তরাম্না ওকখি।
জুন ১৯দগী হৌদুনা ২৫ ফাওবা, অসাম সরকারনা মহৈরোইশিংগী ফুরুপ্তা অনৌবা সেকেন্দরী স্কুল ২৮ খুৎশিন্নরগনি। স্কুল ৩৮ অদুগী মনুংদা ১৯দি চা বগানশিংগী মফমদা লৈগনি।
অসামগী মুখ্য মন্ত্রী, শ্রী হিমন্তা বিস্ব সর্মানা তৌরকপা ত্বীত অমদা পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখি:
“য়াম্না থগৎনিংঙাই ওইবা অনৌবা থৌরাংনি। মহৈ-মশিং তম্বা হায়বসিনা নুংঙাই-য়াইফবা লৈবাক অমগী য়ুমফমনি অমসুং মসিগী অনৌবা সেকেন্দরী স্কুলশিং অসিনা নহাশিংগীদমক্তা য়াম্না লিংবা য়ুমফম অমা পীরগনি। মরুওইনা, চা বগানগী মফমশিংদা পীরিবা কমিতমেন্ত অদুগী মতাংদা তাবদা য়াম্না নুংঙাইবা ফাওই।”