Prime Minister's Office
PM condoles demise of veteran actress, Sulochana
04 JUN 2023 10:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of veteran actress, Sulochana and said that her cinematic legacy will live on through her works.
The Prime Minister tweeted;
“The passing of Sulochana Ji leaves a big void in the world of Indian cinema. Her unforgettable performances have enriched our culture and have endeared her to people across generations. Her cinematic legacy will live on through her works. Condolences to her family. Om Shanti.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভেতেরান এক্ত্রেস সুলোচানা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
04 JUN 2023 10:23PM by PIB Imphal
ভেতেরান এক্ত্রেস সুলোচানা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে অমসুং মহাক্কী সেনিমাশিংদা মহাক্কী সেনিমাগী ওইবা মগুনশিং লৈহৌরগনি হায়না ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“সুলোচানা লৈখিদবা অসি ভারত সেনিমাগী তাইবংদা অচৌবা অহোবা অমা লৈহৌরগনি। মহাক্কী কাউঙম্লরোইদবা পর্ফোমেন্সশিংনা ঐখোয়গী কলচর ইনাক খুনহল্লে অমসুং মীরোল কয়ানা মহাক নিংশিংহল্লে। মহাক্কী সেনিমাশিংদা মহাক্কী সেনিমাগী ওইবা মগুনশিং লৈহৌরগনি। মহাক্কী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।