Prime Minister's Office
Every decision made, every action taken, has been guided by the desire to improve the lives of people: PM
30 MAY 2023 9:55AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed humility and gratitude as the Government completed 9 years in service to the nation.
The Prime Minister tweeted;
"Today, as we complete 9 years in service to the nation, I am filled with humility and gratitude. Every decision made, every action taken, has been guided by the desire to improve the lives of people. We will keep working even harder to build a developed India. #9YearsOfSeva "

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ନିଆଯାଇଥିବା ପ୍ରତ୍ୟେକ ନିଷ୍ପତ୍ତି, କରାଯାଇଥିବା ପ୍ରତିଟି କାମ, ଲୋକଙ୍କ ଜୀବନରେ ଉନ୍ନତି ଆଣିବା ଇଚ୍ଛା ଦ୍ୱାରା ପରିଚାଳିତ ହୋଇଛି: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
30 MAY 2023 9:55AM by PIB Bhubaneswar
ଦେଶ ସେବାର ବିଜେପି ସରକାରର ୯ ବର୍ଷ ପୂରଣ ଅବସରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବିନମ୍ରତା ବ୍ୟକ୍ତ କରିବା ସହ କୃତଜ୍ଞତା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି:
‘ଆଜି ଆମେ ଦେଶ ସେବାରେ ୯ ବର୍ଷ ପୂରଣ କରିଥିବାବେଳେ ମୁଁ ବିନମ୍ରତା ଏବଂ କୃତଜ୍ଞତାରେ ଭରିଉଠିଛି । ପ୍ରତ୍ୟେକ ନିଷ୍ପତ୍ତି, ପ୍ରତିଟି କାର୍ଯ୍ୟ ଲୋକଙ୍କ ଜୀବନରେ ଉନ୍ନତି ଆଣିବା ଇଚ୍ଛାରେ ପରିଚାଳିତ ହୋଇଛି । ଏକ ବିକଶିତ ଭାରତ ନିର୍ମାଣ କରିବା ପାଇଁ ଆମେ ଆହୁରି କଠିନ ପରିଶ୍ରମ କରିବୁ । #9YearsOfSeva’