Prime Minister's Office
Every decision made, every action taken, has been guided by the desire to improve the lives of people: PM
30 MAY 2023 9:55AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed humility and gratitude as the Government completed 9 years in service to the nation.
The Prime Minister tweeted;
"Today, as we complete 9 years in service to the nation, I am filled with humility and gratitude. Every decision made, every action taken, has been guided by the desire to improve the lives of people. We will keep working even harder to build a developed India. #9YearsOfSeva "

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
লৌখিবা ৱারেপ খুদিংমক, পায়খৎখিবা থবক খুদিংমক, মীয়ামগী পুন্সি মহিং ফগৎহন্নিংবগী অপাম্বনা লমজিংবনি: প্রধান মন্ত্রী
30 MAY 2023 9:55AM by PIB Imphal
সরকার অসিনা লৈবাক মীয়ামগী থবক তৌরকপা চহি ৯ মপুং ফারকদপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইকায়খুম্নবা অমসুং তৌবীমল খঙবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“ঙসি, ঐখোয়না লৈবাক মীয়ামগী সেবা তৌরকপা চহি ৯ মপুং ফারে, ঐনা ইকায়খুম্নবা অমসুং তৌবীমল খঙবা উৎচরি।লৌখিবা ৱারেপ খুদিংমক, পায়খৎখিবা থবক খুদিংমক, মীয়ামগী পুন্সি মহিং ফগৎহন্নিংবগী অপাম্বনা লমজিংবনি। চাউখৎলবা ভারত অমা শেমগৎনবা ঐখোয়না হেন্না কন্না থবক তৌগনি।#9YearsOfSeva”।