প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰতিটো সিদ্ধান্ত, প্ৰতিটো কাৰ্যই মানুহৰ জীৱন উন্নত কৰাৰ ইচ্ছাৰ দ্বাৰা পৰিচালিত হৈ গ্ৰহণ কৰা হৈছেঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী
30 MAY 2023 9:55AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চৰকাৰে দেশৰ সেৱাত ৯ বছৰ সম্পূৰ্ণ কৰাৰ বাবে সকলোকে বিনম্ৰতা আৰু কৃতজ্ঞতা প্ৰকাশ কৰিছে।
টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"আজি আমি দেশৰ সেৱাত ৯ বছৰ সম্পূৰ্ণ কৰাৰ বাবে সকলোৰে প্ৰতি বিনম্ৰতা আৰু কৃতজ্ঞতাৰে মোৰ অন্তৰ ভৰি পৰিছে। প্ৰতিটো সিদ্ধান্ত, প্ৰতিটো কাৰ্যই মানুহৰ জীৱন উন্নত কৰাৰ ইচ্ছাৰ দ্বাৰা পৰিচালিত গ্ৰহণ কৰা হৈছে। উন্নত ভাৰত গঢ়িবলৈ আমি আৰু অধিক কষ্ট কৰি যাম।
#9YearsOfSeva "

Prime Minister's Office
Every decision made, every action taken, has been guided by the desire to improve the lives of people: PM
30 MAY 2023 9:55AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed humility and gratitude as the Government completed 9 years in service to the nation.
The Prime Minister tweeted;
"Today, as we complete 9 years in service to the nation, I am filled with humility and gratitude. Every decision made, every action taken, has been guided by the desire to improve the lives of people. We will keep working even harder to build a developed India. #9YearsOfSeva "