Prime Minister's Office
PM honours Shramiks who built new Parliament
28 MAY 2023 7:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today interacted and honoured the shramiks who built the new Parliament. A new gallery is put up in the new building, immortalizing their contribution.
The Prime Minister tweeted :
"Today, as we inaugurate the new building of our Parliament, we honour the Shramiks for their tireless dedication and craftsmanship."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ନୂଆ ସଂସଦ ଭବନର ନିର୍ମାଣ କରିଥିବା ଶ୍ରମିକମାନଙ୍କୁ ସମ୍ମାନିତ କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
28 MAY 2023 7:21PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ନୂଆ ସଂସଦର ନିର୍ମାଣ କରିଥିବା ଶ୍ରମିକମାନଙ୍କ ସହିତ ଆଲୋଚନା କରିଛନ୍ତି ଓ ତାଙ୍କୁ ସମ୍ମାନିତ କରିଛନ୍ତି। ଶ୍ରମିକମାନଙ୍କର ଯୋଗଦାନକୁ ସ୍ମରଣୀୟ କରିବା ଉଦ୍ଦେଶ୍ୟରେ ନୂଆ ସଂସଦ ଭବନରେ ନୂତନ ଗ୍ୟାଲେରି କରାଯାଇଛି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ବିଟ୍ କରିଛନ୍ତି :
‘‘ଆଜି, ଆମେ ଆମର ସଂସଦର ନୂଆ ଭବନର ଉଦ୍‌ଘାଟନ କରୁଛୁ, ଆମେ ଶ୍ରମିକମାନଙ୍କୁ ତାଙ୍କର ଅକ୍ଳାନ୍ତ ପରିଶ୍ରମ ଓ ଶିଳ୍ପ ଦକ୍ଷତା ପାଇଁ ମଧ୍ୟ ସମ୍ମାନିତ କରୁଛୁ।’’