Prime Minister's Office
PM honours Shramiks who built new Parliament
28 MAY 2023 7:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today interacted and honoured the shramiks who built the new Parliament. A new gallery is put up in the new building, immortalizing their contribution.
The Prime Minister tweeted :
"Today, as we inaugurate the new building of our Parliament, we honour the Shramiks for their tireless dedication and craftsmanship."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না অনৌবা পার্লিয়ামেন্ত শাখিবা শ্রামিকশিংবু ইকাইখুম্নখ্রে
28 MAY 2023 7:21PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি অনৌবা পার্লিয়ামেন্ত শাখিবা শ্রামিকশিংগা ৱারি-ৱাতাই শানখি অমসুং মখোয়বু ইকাইখুম্নবীখি।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখি:
“ঙসি ঐখোয়না ঐখোয়গী পার্লিয়ামেন্তকী অনৌবা বিল্দিং শঙ্গাবা অসিদা, ঐখোয়না শ্রামিকশিংবু মখোয়গী অৱাবা লৈতনা কত্থোকপা অমসুং মখোয়গী খুৎশা-হৈশিংবা অদুগীদমক্তা ইকাইখুম্নরি।”