প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নতুন সংসদ ভৱন নিৰ্মাণ কৰা শ্ৰমিকসকলক সম্বৰ্ধনা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
28 MAY 2023 7:21PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি নতুন সংসদ নিৰ্মাণ কৰা শ্ৰমিকসকলৰ সৈতে বাৰ্তালাপ কৰাৰ লগতে আৰু সম্বৰ্ধনা জ্ঞাপন কৰে।
উল্লেখ্য যে শ্ৰমিকসকলৰ অৱদানক স্মৰণ কৰাৰ লক্ষ্যৰে নতুন সংসদ ভৱনত এটা নতুন গেলেৰীও নিৰ্মাণ কৰা হৈছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট যোগে কয়, "আজি আমি আমাৰ সংসদৰ নতুন ভৱনউদ্বোধন কৰাৰ লগতে শ্ৰমিকসকলক তেওঁলোকৰ অক্লান্ত নিষ্ঠা আৰু কাৰুশিল্পৰ বাবে সন্মানিত কৰিছো।"

Prime Minister's Office
PM honours Shramiks who built new Parliament
28 MAY 2023 7:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today interacted and honoured the shramiks who built the new Parliament. A new gallery is put up in the new building, immortalizing their contribution.
The Prime Minister tweeted :
"Today, as we inaugurate the new building of our Parliament, we honour the Shramiks for their tireless dedication and craftsmanship."