Prime Minister's Office
PM congratulates those who cleared Civil Services Exams today
23 MAY 2023 7:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today congratulated successful candidates of the Civil Services Examination. The Prime Minister also had a word of advice for those who could not make it this year.
The Prime Minister tweeted :
"Congratulations to those youngsters who have cleared the Civil Services Exams. My best wishes for a fruitful and satisfying career ahead. This is a very exciting time to be serving the nation and bringing a positive difference in the lives of people."
"I understand the disappointment of those who couldn’t clear the Civil Services Exams. Not only will there be more attempts to avail but also India offers several diverse opportunities to showcase your skills and strengths. Wishing you the very best."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ঙসি সিভিল সার্বিসকী পরিক্ষাদা মাইপাক্লখ্রবশিংবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
23 MAY 2023 7:25PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি সিভিল সার্বিসকী পরিক্ষাদা মাইপাক্লখ্রবা কেন্দিদেতশিংবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হন্দক্কী চহি অসিদা মাইপাকপা ঙমহৌদ্রবশিংগীদমক্তশু পাউতাক খরা থম্লক্লি।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখি:
“সিভিল সার্বিসকী পরিক্ষাদা মাইপাক্লকখ্রবা নহাশিংবু থাগৎপা ফোংদোক্লি। মাংদা মাইপাকপা অমসুং অপেনবা কেরিয়র অমগীদমক্তা ঐহাক্না য়াইফ-পাউজেল পীরি। মতম অসি লৈবাক্কী সেবা তৌনবগী অমসুং মীশিংগী পুন্সিদা অফবা অহোংবা অমা পুরক্নবগী য়াম্না নুংঙাইবা মতম্নি।”
“ঐহাক্না সিভিল সার্বিসকী পরিক্ষাদা মাইপাকপা ঙমহৌদ্রবশিং অদুগী নিংবা থুংদবা অদুবু খঙই। অমুক হন্না চাংয়েং তৌনবগী মতম হেন্না ফংবদা নত্তনা ভারতনা নখোয়গী হৈ-শিংবা অমসুং পাঙ্গল অদুবু উত্থোক্নবগী মখল-মখা কয়াগী খুদোংচাবা কয়া অমা পীরি। নখোয়বু খ্বাইদগী হেন্না ফবা ওইরসনু হায়দুনা য়াইফ-পাউজেল পীরি।”