ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆଜି ସିଭିଲ ସେବା ପରୀକ୍ଷାରେ ଉତ୍ତୀର୍ଣ୍ଣ ହୋଇଥିବା ପ୍ରାର୍ଥୀମାନଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
23 MAY 2023 7:25PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ଆଜି ସିଭିଲ ସେବା ପରୀକ୍ଷାରେ ଉତ୍ତୀର୍ଣ୍ଣ ହୋଇଥିବା ପ୍ରାର୍ଥୀମାନଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି । ସେହିପରି ଚଳିତ ବର୍ଷ ପରୀକ୍ଷାରେ ସଫଳ ହୋଇନଥିବା ପ୍ରାର୍ଥୀମାନଙ୍କୁ ମଧ୍ୟ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପରାମର୍ଶ ଦେଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ସିଭିଲ ସେବା ପରୀକ୍ଷାରେ ଉତ୍ତୀର୍ଣ୍ଣ ହୋଇଥିବା ଯୁବବର୍ଗଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା । ଭବିଷ୍ୟତର ଫଳପ୍ରଦ ଓ ସନ୍ତୋଷଜନକ କ୍ୟାରିୟର ପାଇଁ ମୋର ଶୁଭକାମନା । ଦେଶର ସେବା ଓ ନାଗରିକମାନଙ୍କ ଜୀବନରେ ସକାରାତ୍ମକ ପରିବର୍ତ୍ତନ ଆଣିବାର ଏହା ଏକ ରୋମାଞ୍ଚକର ସମୟ ।”
“ଯେଉଁମାନେ ସିଭିଲ ସେବା ପରୀକ୍ଷାରେ ସଫଳ ହୋଇନାହାନ୍ତି ସେମାନଙ୍କ ଦୁଃଖ ବୁଝିପାରୁଛି । ଆପଣମାନଙ୍କ ପାଇଁ କେବଳ ଆଉ କିଛି ସୁଯୋଗ ଯେ ରହିଛି ତାହା ନୁହେଁ ବରଂ ଆପଣମାନଙ୍କ ଦକ୍ଷତା ଓ ଶକ୍ତି ପ୍ରଦର୍ଶିତ କରିବା ପାଇଁ ଭାରତ ବିବିଧ ବିକଳ୍ପ ସୁଯୋଗ ପ୍ରଦାନ କରୁଛି । ଆପଣମାନଙ୍କୁ ଶୁଭକାମନା ।”

Prime Minister's Office
PM congratulates those who cleared Civil Services Exams today
23 MAY 2023 7:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today congratulated successful candidates of the Civil Services Examination. The Prime Minister also had a word of advice for those who could not make it this year.
The Prime Minister tweeted :
"Congratulations to those youngsters who have cleared the Civil Services Exams. My best wishes for a fruitful and satisfying career ahead. This is a very exciting time to be serving the nation and bringing a positive difference in the lives of people."
"I understand the disappointment of those who couldn’t clear the Civil Services Exams. Not only will there be more attempts to avail but also India offers several diverse opportunities to showcase your skills and strengths. Wishing you the very best."