Prime Minister's Office
Prime Minister’s visit to the Hiroshima Peace Memorial Museum
21 MAY 2023 7:58AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi joined other leaders at G-7 Summit in Hiroshima to visit the Peace Memorial Museum. Prime Minister signed the visitor’s book in the Museum. The leaders also paid floral tributes at the Cenotaph for the victims of the Atomic Bomb.

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
হিৰোছিমা শান্তি স্মাৰক সংগ্ৰহালয় ভ্ৰমণ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
21 MAY 2023 7:58AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে হিৰোছিমাত অনুষ্ঠিত জি-৭ সন্মিলনৰ সময়ত অন্যান্য নেতাসকলৰ সৈতে শান্তি স্মাৰক সংগ্ৰহালয় পৰিদৰ্শন কৰে। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে সংগ্ৰহালয়ত থকা ‘ভিজিটৰছ বুক’ত স্বাক্ষৰ কৰে। নেতাসকলে পাৰমাণৱিক বোমাৰ আক্ৰমণত প্ৰাণ হেৰুওৱাসকলৰ আত্মাৰ সদগতিৰ অৰ্থে চেনোটাফত পুষ্পাঞ্জলি অৰ্পণ কৰে।