Prime Minister's Office
PM expresses happiness over stellar physical performance by HPCL Mumbai & Visakhapatnam Refineries
16 MAY 2023 9:40AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness over stellar physical performance by HPCL Mumbai & Visakhapatnam Refineries.
In a tweet thread, Union Minister for Petroleum and Natural Gas, Shri Hardeep Singh Puri informed that HPCL has gone beyond the call of duty to ensure availability of affordable energy to our citizens.
HPCL Mumbai & Visakhapatnam Refineries operated at 113% capacity processing highest ever quarterly Crude Thruput of 4.96 MMT during Jan-Mar 2023.
Responding to the tweet thread by the Union Minister, the Prime Minister tweeted;
“Good news for the energy sector.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঐচ.পি.সি.এল. মুম্বাই অমদি ভিসাখপত্নম রিফাইনরীশিংনা মশক নাইবা ফীজিকেল পর্ফোর্মেন্স পীরকপদা পি.এম.না নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
16 MAY 2023 9:40AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঐচ.পি.সি.এল. মুম্বাই অমদি ভিসাখপত্নম রিফাইনরীশিংগী মশক থোকপা ফীজিকেল পর্ফোর্মেন্স পীরকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
ত্বীত পরিং অমদা, পেত্রোলিয়ম অমদি নেচরেল গ্যাসকী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী হর্দীপ সিংহ পুরীনা ঐচ.পি.সি.এল.না মশাগী থৌদাংদগী হেন্দোক্না মথৌ পাঙথোক্তুনা ঐখোয়গী মীয়ামদা অতাবা মমলদা ইনর্জী ফংহল্লি হায়না পাউদম্লকখি‍।
ঐচ.পি.সি.এল. মুম্বাই অমদি ভিসাখপত্নম রিফাইনরীশিংনা জনুৱারী-মার্চ ২০২৩ মনুংদা ১১৩%গী চাংদা থবক তৌদুনা এম.এম.তি. ৪.৯৬কী খ্বায়দগী ৱাংবা ক্বার্তরলী ক্রুদ থ্রুপুৎ প্রোসেস তৌখি‍।
কেন্দ্র মন্ত্রীগী ত্বীত পরিং অদুগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌখি;
“ইনর্জী সেক্তরগী নুংঙাইবা পাউনি‍।”