প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘এইচপিচিএল-মুম্বাই’ আৰু ‘বিশাখাপত্তনম শোধনাগাৰ’ৰ ব্যতিক্ৰমী প্ৰদৰ্শনৰ বাবে সন্তুষ্টি প্ৰকাশ কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
16 MAY 2023 9:40AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ‘এইচপিচিএল-মুম্বাই’ আৰু ‘বিশাখাপত্তনম শোধনাগাৰ’ৰ ব্যতিক্ৰমী প্ৰদৰ্শনত সন্তুষ্টি প্ৰকাশ কৰিছে।
কেন্দ্ৰীয় ‘পেট্ৰ'লিয়াম আৰু প্ৰাকৃতিক গেছ দপ্তৰ’ৰ মন্ত্ৰী শ্ৰী হৰদীপ সিং পুৰীয়ে এলানি ‘টুইট’ত জানিবলৈ দিয়ে যে ‘এইচপিচিএল’-য়ে আমাৰ নাগৰিকসকলৰ বাবে সুলভ শক্তিৰ উপলব্ধতা নিশ্চিত কৰিবলৈ অসাধাৰণ কৰ্মদক্ষতা প্ৰদৰ্শন কৰিছে।
‘এইচপিচিএল-মুম্বাই’ আৰু ‘বিশাখাপত্তনম শোধনাগাৰ’ দুটাই ২০২৩ চনৰ ‘জানুৱাৰী-মাৰ্চ’-ৰ এই সময়ছোৱাত কোনো এটা ত্ৰৈমাসিকত সৰ্বাধিক ১১৩% হাৰে ৪.৯৬ এমএমটি খাৰুৱাতেলৰ সংসাধন সম্ভৱ কৰিছিল।
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কৰা ‘টুইট’ লানিৰ প্ৰতি সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘টুইট’ কৰে;
"শক্তিখণ্ডৰ বাবে এয়া নিশ্চয় ভাল খবৰ।"

Prime Minister's Office
PM expresses happiness over stellar physical performance by HPCL Mumbai & Visakhapatnam Refineries
16 MAY 2023 9:40AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness over stellar physical performance by HPCL Mumbai & Visakhapatnam Refineries.
In a tweet thread, Union Minister for Petroleum and Natural Gas, Shri Hardeep Singh Puri informed that HPCL has gone beyond the call of duty to ensure availability of affordable energy to our citizens.
HPCL Mumbai & Visakhapatnam Refineries operated at 113% capacity processing highest ever quarterly Crude Thruput of 4.96 MMT during Jan-Mar 2023.
Responding to the tweet thread by the Union Minister, the Prime Minister tweeted;
“Good news for the energy sector.”