Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to the boat mishap in Malappuram, Kerala
07 MAY 2023 11:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the loss of lives due to the boat mishap in Malappuram, Kerala. While conveying his condolences, the Prime Minister has announced ex gratia for the dead.
The Prime Minister Office tweeted :
"Pained by the loss of lives due to the boat mishap in Malappuram, Kerala. Condolences to the bereaved families. An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be provided to the next of kin of each deceased: PM"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না কেরলাগী মালাপুমদা হিদা লাইবক থিবা থৌদোক অমা থোকখিবনা মরম ওইরগা পুন্সি মাংখিবশিং অদুগী নুংঙাইতবা ফোংদোকপা
07 MAY 2023 11:16PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কেরলাগী মালাপুমদা হিদা লাইবক থিবা থৌদোক অমা থোকখিবনা মরম ওইরগা পুন্সি মাংকিবশিং অদুগী নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না নুংঙাইতবা ফোংদোকপা মতমদা, প্রধান মন্ত্রীনা লৈখিদবশিং অদুগীদমক্তা এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রিগী লোইশঙনা অসুম্না ত্বীত তৌরকখি:
“কেরলাগী মালাপুরমদা হিদা লাইবক থিবা থৌদোক অমা থোকখিবনা মরম ওইরগা পুন্সি মাংখিবশিং অদুবু থমোই শোক্না নুংঙাইতে। মরাইবক থিরবা ইমুং-মনুংশিংগীদমক্তা অৱাবা ফোংদোক্লি। লৈখিদবশিং খুদিংমক্কী খ্বাইদগী নক্নবা ইমুং-মনুংশিংদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া পীরগনি: পি.এম.”