Prime Minister's Office
PM condoles deaths in Ludhiana due to a gas leak
Announces ex gratia
01 MAY 2023 12:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief on the tragedy in Ludhiana due to a gas leak.
The Prime Minister also announced ex gratia for the deceased and injured.
The Prime Minister Office tweeted :
"Expressing grief on the tragedy in Ludhiana due to a gas leak, PM @narendramodi has announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF for the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
লুধিয়ানাদা গ্যাস য়ুবদগী মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
01 MAY 2023 12:26PM by PIB Imphal
লুধিয়ানাদা গ্যাস য়ুবদগী মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
লৈখিদ্রবশিং অমসুং অশোকপশিংগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা এক্স-গ্রেসিয়াসু লাউথোক্লে।
প্রধান মন্ত্রী ওফিসনা ত্বিৎ তৌখি;
“লুধিয়ানাদা গ্যাস য়ুবদগী মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোক্লি, লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা পি.এম.এন.আর.এফতগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা প্রধান মন্ত্রী @narendramodi না লাউথোক্লে। অশোকপশিংদা লুপা লিশিং ৫০ পীরগনি”।