Prime Minister's Office
PM congratulates Satwik SaiRaj Rankireddy and Chirag Shetty for becoming the first Indian Men's Doubles pair to win the Badminton Asia Championships Title
30 APR 2023 8:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Satwik SaiRaj Rankireddy and Chirag Shetty for becoming the first Indian Men's Doubles pair to win the Badminton Asia Championships Title.
The Prime Minister tweeted :
"Proud of @satwiksairaj and @Shettychirag04 for scripting history by becoming the first Indian Men's Doubles pair to win the Badminton Asia Championships Title. Congratulations to them and wishing them the very best for their future endeavours."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বেতমিন্তন এসিয়া চেম্পিয়নশিপস তাইতল ফংবা ভারতকী অহানবা নুপাগী দবল পিয়ার ওইরকপদা প্রধান মন্ত্রীনা সাত্বিক সাইরাজ রেঙ্কিরেদ্দি অমসুং চিরাগ সেত্তি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
30 APR 2023 8:16PM by PIB Imphal
বেতমিন্তন এসিয়া চেম্পিয়নশিপস তাইতল ফংবা ভারতকী অহানবা নুপাগী দবল পিয়ার ওইরকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সাত্বিক সাইরাজ রেঙ্কিরেদ্দি অমসুং চিরাগ সেত্তি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“বেতমিন্তন এসিয়া চেম্পিয়নশিপস তাইতল ফংবা ভারতকী অহানবা নুপাগী দবল পিয়ার ওইরক্তুনা পুৱারি শেম্বগীদমক @satwiksairaj অমসুং @Shettychirag04গী চাউথোকচৈ। মখোয় থাগৎপা ফোঙদোকচরি অমসুং মখোয়গী তুংগী থবক-থৌরমশিংদা হেন্না মাইপাক্নবা মখোয়গী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।