প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
‘বেডমিণ্টন এছিয়া চেম্পিয়নশ্বিপ’ৰ খিতাপ জয় কৰা প্ৰথম ভাৰতীয় পুৰুষ যুটি হোৱাৰ বাবে সাত্বিক সাইৰাজ ৰাংকিৰেড্ডী আৰু চিৰাগ শেট্টীক অভিনন্দন জনালে প্ৰৰধানমন্ত্ৰীয়ে
30 APR 2023 8:16PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ‘বেডমিণ্টন এছিয়া চেম্পিয়নশ্বিপ’ৰ খিতাপ অৰ্জন কৰা প্ৰথম ভাৰতীয় পুৰুষ যুটি সাত্বিক সাইৰাজ ৰাঙ্কিৰেড্ডী আৰু চিৰাগ শেট্টীক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘টুইট’ কৰে:
"বেডমিণ্টন এছিয়া চেম্পিয়নশ্বিপ’ৰ খিতাপ জয় কৰা প্ৰথম ভাৰতীয় পুৰুষ যুটি হিচাপে ইতিহাস ৰচনা কৰাৰ বাবে @satwiksairaj আৰু @Shettychirag04 বাবে গৌৰৱান্বিত হৈছো। তেওঁলোকক অভিনন্দন জনাইছো আৰু ভৱিষ্যতৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে তেওঁলোকক শুভকামনা জনাইছো।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Satwik SaiRaj Rankireddy and Chirag Shetty for becoming the first Indian Men's Doubles pair to win the Badminton Asia Championships Title
30 APR 2023 8:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Satwik SaiRaj Rankireddy and Chirag Shetty for becoming the first Indian Men's Doubles pair to win the Badminton Asia Championships Title.
The Prime Minister tweeted :
"Proud of @satwiksairaj and @Shettychirag04 for scripting history by becoming the first Indian Men's Doubles pair to win the Badminton Asia Championships Title. Congratulations to them and wishing them the very best for their future endeavours."