Prime Minister's Office
PM lauds conduct of recruitment exams in regional language
19 APR 2023 2:57PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has praised the initiative of conducting Staff Selection Commission Multitasking Staff (SSC MTS) examination and CHSLE Examination for government jobs in 13 regional languages in addition to Hindi and English. This provides a level playing field for every youth without the disadvantage of language barrier.
Shri Modi tweeted :
"Our emphasis towards regional languages and giving our youth a wider canvas to fulfil their dreams continues with full vigour."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
লম লমগী লোনশিংদা থবক হাপ্পগী পরিক্ষাশিং পাংথোকপদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
19 APR 2023 2:57PM by PIB Imphal
সরকারগী থবক হাপ্নবা স্তাফ সেলেক্সন কম্মিসন মল্তিতাক্সিং স্তাফ( এস এস সি এম তি এস) পরিক্ষা অমসুং সি.ঐচ.এস.এল.ই পরিক্ষা হিন্দি অমসুং ইংলিসকী মথক্তা লম লমগী লোনশিংদা পাংথোক্নবা থৌরাং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। মসিনা নহারোল খুদিংমক লোনগী খুদোংচাদবা লৈহন্দনবা চপ মানবা খুদোংচাবা পীরে।
শ্রী মোদীনা ত্বিৎ তৌখি;
“লম লমগী লোনশিং চাউখৎনবা অমসুং ঐখোয়গী নহারোলশিং মখোয়গী মঙলানশিং মঙফাওন্নবা খুদোংচাবা অমা পীনবা ঐখোয়না অকনবা থবক পায়খৎলে।