Prime Minister's Office
PM shares video of shopkeeper in Arunachal Pradesh highlighting benefits of Shree Anna
17 APR 2023 10:08AM by PIB Delhi
The Prime Minister has shared a video of a shopkeeper in Arunachal Pradesh highlighting benefits the of Shree Anna
Retweeting a tweet by Union Minister for Women and Child Development, Mrs Smriti Irani about the shopkeeper, the Prime Minister tweeted
“She rightly points out the benefits of Shree Ann.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অরুনাচল প্রদেশকী দুকান ফম্বা মীওই অমনা শ্রী অন্নগী কান্নবা তাকপগী ভিদিও শেয়র তৌখ্রে
17 APR 2023 10:08AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অরুনাচল প্রদেশকী দুকান ফম্বা মীওই অমনা শ্রী অন্নগী কান্নবা তাকপগী ভিদিও শেয়র তৌখ্রে।
নুপী অমসুগ অঙাংশিংগী চাউখৎ থৌরাংগী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রীমতি স্মৃতী ইরানীগী ত্বীত অমবু অমুক হন্না ত্বীত তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“মহাক্না শ্রী ন্নগী কান্নবশিং ময়েক শেংনা তাক্লি”।