প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে অৰুণাচল প্ৰদেশৰ এজন দোকানীৰ দ্বাৰা শ্ৰী অন্নৰ উপকাৰিতাৰ ওপৰত আলোকপাত কৰাৰ ভিডিঅ’ শ্বেয়াৰ কৰে
17 APR 2023 10:08AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে অৰুণাচল প্ৰদেশৰ এজন দোকানীৰ দ্বাৰা শ্ৰী অন্নৰ উপকাৰিতাৰ ওপৰত আলোকপাত কৰাৰ ভিডিঅ' শ্বেয়াৰ কৰিছে।
উক্ত দোকানীৰ বিষয়ে কেন্দ্ৰীয় মহিলা আৰু শিশু কল্যাণ মন্ত্ৰী শ্ৰীমতী স্মৃতি ইৰাণীৰ এটা টুইট ৰীটুইট কৰি, প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰিছে;
"তেওঁ সঠিক ৰূপত শ্ৰী অন্নৰ উপকাৰিতাৰ দিশত মনোযোগ দিছে।"

Prime Minister's Office
PM shares video of shopkeeper in Arunachal Pradesh highlighting benefits of Shree Anna
17 APR 2023 10:08AM by PIB Delhi
The Prime Minister has shared a video of a shopkeeper in Arunachal Pradesh highlighting benefits the of Shree Anna
Retweeting a tweet by Union Minister for Women and Child Development, Mrs Smriti Irani about the shopkeeper, the Prime Minister tweeted
“She rightly points out the benefits of Shree Ann.”