Prime Minister's Office
PM expresses happiness over metro trial run under Hooghly river in Kolkata
15 APR 2023 9:37AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi expressed happiness over metro trial run under Hooghly river in Kolkata.
In response to the tweet by Union Minister for Railways, Shri Ashwini Vaishnaw, the Prime Minister tweeted;
“Great news for Kolkata and an encouraging trend for public transport in India.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কোলকাতাদা হুগলি তুরেল মনুংদা চাংয়েং ওইনা মেত্রো চেনবদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
15 APR 2023 9:37AM by PIB Imphal
কোলকাতাদা হুগলি তুরেল মনুংদা চাংয়েং ওইনা মেত্রো চেনবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে।
রেলৱেজগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী অশ্বিনি বৈষ্ণোগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“কোলকাতাগী নুংঙাইবা পাউনি অমসুং ভারত্তা মীয়াম চৎথোক-চৎশিনগীদমক পুক্নিং থৌগৎনিঙাই ওইবা খোঙথাং অমনি”।