Prime Minister's Office
PM urges citizens to watch DD documentary on 'Dharohar Bharat Ki'
14 APR 2023 12:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged citizens to watch a two-part Doordarshan documentary on 'Dharohar Bharat Ki' which will be aired on DD national on 14th and 15th April at 8 PM.
In response to a tweet by Doordarshan, the Prime Minister said;
"A tribute to our heritage, our freedom fighters who sacrificed their all to secure our Independence and the valour of those who serve in uniform.
Do watch this two-part documentary on @DDNational on 14th and 15th April at 8 PM. #DharoharBharatKi"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দি.দি দোকুমেন্তরি ‘ধরোহর ভারত কি’ য়েংনবা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা তকশিনখ্রে
14 APR 2023 12:04PM by PIB Imphal
দি.দি নেসনেলদা এপ্রিল ১৪ অমসুং এপ্রিল ১৫, ২০২৩গী নুমিদাংগী পুং ৮দা শন্দোক্কদৌরিবা শরুক অনি লৈবা দুরদর্সন দোকুমেন্তরি ‘ধরোহর ভারত কি’ য়েংনবা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা তকশিনখ্রে।
দুরদর্সনগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐখোয়গী হেরিতেচ, ঐখোয়গী নিংতম্বা ফংনবা মখোয়গী লৈজবশিং কৎথোকখ্রবা ঐখোয়গী নিংতম লান্মীশিং অমসুং য়ুনিফোর্মদা মথৌ পাংথোক্লিবা থৌনা ফরবশিংগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎচরি।
এপ্রিল ১৪ অমসুং এপ্রিল ১৫, ২০২৩গী নুমিদাংগী পুং ৮দা @DDNational দা শন্দোক্কদৌরিবা পার্ত-২গী দোকুমেন্তরি অসি য়েংবীয়ু। #DharoharBharatKi”।