Prime Minister's Office
PM urges citizens to watch DD documentary on 'Dharohar Bharat Ki'
14 APR 2023 12:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged citizens to watch a two-part Doordarshan documentary on 'Dharohar Bharat Ki' which will be aired on DD national on 14th and 15th April at 8 PM.
In response to a tweet by Doordarshan, the Prime Minister said;
"A tribute to our heritage, our freedom fighters who sacrificed their all to secure our Independence and the valour of those who serve in uniform.
Do watch this two-part documentary on @DDNational on 14th and 15th April at 8 PM. #DharoharBharatKi"

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নাগৰিকক দূৰদৰ্শনৰ ‘ধৰোহৰ ভাৰত কী’ তথ্যচিত্ৰখনি উপভোগৰ আহ্বান প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
14 APR 2023 12:04PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে নাগৰিকক ডিডি নেচনেলত ১৪ আৰু ১৫ এপ্ৰিলৰ নিশা ৮ বজাত সম্প্ৰচাৰ হ’বলগীয়া দুটা-খণ্ডৰ দূৰদৰ্শনৰ ‘ধৰোহৰ ভাৰত কী’ তথ্যচিত্ৰখনি উপভোগৰ আহ্বান জনাইছে।
দূৰদৰ্শনৰ এটি টুইটলৈ সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়;
"এয়া আমাৰ ঐতিহ্য, আমাৰ স্বাধীনতাৰ বাবে সৰ্বস্ব ত্যাগ কৰা আমাৰ স্বাধীনতা সংগ্ৰামী আৰু দেশৰ সেৱা কৰাসকলৰ বীৰত্বৰ প্ৰতি শ্ৰদ্ধাৰ্ঘ্য।
১৪ আৰু ১৫ এপ্ৰিলৰ নিশা ৮ বজাত @DDNationalত এই দুটা-খণ্ডৰ তথ্যচিত্ৰখনি উপভোগ কৰো আহক। #DharoharBharatKi"