ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ନାଗରିକମାନଙ୍କୁ ‘ଧରହର ଭାରତ କି' ଉପରେ ଡିଡି ଡକ୍ୟୁମେଣ୍ଟାରୀ ଦେଖିବା ପାଇଁ ଅନୁରୋଧ କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
14 APR 2023 6:13PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ନାଗରିକମାନଙ୍କୁ ଅନୁରୋଧ କରିଛନ୍ତି ଯେ ‘ଧରୋହର ଭାରତ କି' ଉପରେ ଦୁଇ ଭାଗ ବିଶିଷ୍ଟ ଦୂରଦର୍ଶନ ଡକ୍ୟୁମେଣ୍ଟାରୀ ଦେଖିବାକୁ ମିଳିବ ଯାହା ୧୪ ଏବଂ ୧୫ ଏପ୍ରିଲ ରାତି ୮ ଟା ସମୟରେ ଡିଡି ନେସନାଲରେ ପ୍ରସାରିତ ହେବ ।
ଦୂରଦର୍ଶନର ଏକ ଟୁଇଟର ଜବାବରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଆମର ଐତିହ୍ୟ, ଆମର ସ୍ୱାଧୀନତା ସଂଗ୍ରାମୀଙ୍କୁ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଯେଉଁମାନେ ଆମର ସ୍ୱାଧୀନତାକୁ ସୁରକ୍ଷିତ ରଖିବାପାଇଁ ନିଜର ସର୍ବସ୍ୱ ଦାନ କରିଥିଲେ ଏବଂ ପୋଷକରେ ସେବା କରୁଥିବା ଲୋକଙ୍କ ବୀରତ୍ୱକୁ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ।
ଏହି ଦୁଇ ଭାଗର ଡକ୍ୟୁମେଣ୍ଟାରୀକୁ ୧୪ ଏବଂ ୧୫ ଏପ୍ରିଲରେ ରାତି ୮ଟା ସମୟରେ ରେ ଡିଡି ନେସନାଲରେ ଦେଖନ୍ତୁ ।”

Prime Minister's Office
PM urges citizens to watch DD documentary on 'Dharohar Bharat Ki'
14 APR 2023 12:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged citizens to watch a two-part Doordarshan documentary on 'Dharohar Bharat Ki' which will be aired on DD national on 14th and 15th April at 8 PM.
In response to a tweet by Doordarshan, the Prime Minister said;
"A tribute to our heritage, our freedom fighters who sacrificed their all to secure our Independence and the valour of those who serve in uniform.
Do watch this two-part documentary on @DDNational on 14th and 15th April at 8 PM. #DharoharBharatKi"