Prime Minister's Office
The people of India are showcasing their talent and spirit of enterprise: PM
14 APR 2023 9:27AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that the people of India are showcasing their talent and spirit of enterprise. PM was responding to the tweet by Union Minister of Commerce and Industry, Shri Piyush Goyal wherein Minister informed that India has achieved New Export Record at $770 Billion for 2022-23.
The Prime Minister tweeted;
“The people of India are showcasing their talent and spirit of enterprise. The world is looking towards India with optimism and enthusiasm.”
https://www.pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1916220

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী মীয়াম্না মখোয়গী হৈশিংবা অমসুং ললোন-ইতিক পাংথোকপা হৈবগী থৌনা উৎথোক্লে
14 APR 2023 9:27AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খ্রে মদুদি ভারতকী মীয়াম্না মখোয়গী হৈশিংবা অমসুং ললোন-ইতিক পাংথোকপা হৈবগী থৌনা উৎথোক্লে। ২০২২-২৩গী ওইনা ভারতনা য়ু.এস দোল্লার বিল্লিয়ন ৭৭০গী পোৎ-চৈশিং মপান্দা থাদোকপগী অনৌবা রেকোর্দ অমা থম্লে হায়না ফোঙদোকপা কম্মর্স অমসুং ইন্দস্ত্রিগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী পিয়ুস গোয়ালগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম প্রধান মন্ত্রীনা পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
ভারতকী মীয়াম্না মখোয়গী হৈশিংবা অমসুং ললোন-ইতিক পাংথোকপা হৈবগী থৌনা উৎথোক্লে। থাজবা অমসুং হরাওবগা লোয়ন্না মালেমগী লৈবাকশিংনা ভারতকী মাইকৈদা য়েংলক্লি”।
https://www.pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1916220