ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଭାରତର ଲୋକମାନେ ସେମାନଙ୍କର ପ୍ରତିଭା ଏବଂ ଉଦ୍ୟୋଗ ପ୍ରତି ଉତ୍ସାହ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରୁଛନ୍ତି: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
14 APR 2023 6:08PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ ଭାରତର ଲୋକମାନେ ସେମାନଙ୍କର ପ୍ରତିଭା ଏବଂ ଉଦ୍ୟୋଗ ପ୍ରତି ଉତ୍ସାହ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରୁଛନ୍ତି । କେନ୍ଦ୍ର ବାଣିଜ୍ୟ ଓ ଉଦ୍ୟୋଗ ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ପୀୟୂଷ ଗୋୟଲଙ୍କ ଟୁଇଟ୍ ଉପରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପ୍ରତିକ୍ରିୟା ଦେଇଛନ୍ତି ଯେଉଁଥିରେ ମନ୍ତ୍ରୀ ସୂଚନା ଦେଇଛନ୍ତି ଯେ ଭାରତ ୨୦୨୨-୨୩ ପାଇଁ ୭୭୦ ବିଲିୟନ ଡ଼ଲାରରେ ନୂଆ ରପ୍ତାନି ରେକର୍ଡ ହାସଲ କରିଛି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି;
“ଭାରତର ଲୋକମାନେ ସେମାନଙ୍କର ପ୍ରତିଭା ଏବଂ ଉଦ୍ୟୋଗ ପ୍ରତି ଉତ୍ସାହ ପ୍ରଦର୍ଶନ କରୁଛନ୍ତି । ବିଶ୍ୱ ଭାରତ ଆଡକୁ ଆଶା ଏବଂ ଉତ୍ସାହର ସହିତ ଚାହିଁଛି ।”
https://www.pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1916220

Prime Minister's Office
The people of India are showcasing their talent and spirit of enterprise: PM
14 APR 2023 9:27AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that the people of India are showcasing their talent and spirit of enterprise. PM was responding to the tweet by Union Minister of Commerce and Industry, Shri Piyush Goyal wherein Minister informed that India has achieved New Export Record at $770 Billion for 2022-23.
The Prime Minister tweeted;
“The people of India are showcasing their talent and spirit of enterprise. The world is looking towards India with optimism and enthusiasm.”
https://www.pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1916220