Prime Minister's Office
PM recalls sacrifices of all those martyred on this day in Jallianwala Bagh
13 APR 2023 9:42AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has recalled the sacrifices of all those martyred on this day in Jallianwala Bagh.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I recall the sacrifices of all those martyred on this day in Jallianwala Bagh. Their great sacrifice inspires us to work even harder to fulfil the dreams of our great freedom fighters and build a strong and developed India."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ঙসিগী নুমিৎসিদা জালিয়ানৱালা বাঘতা থৱাই থাখিবা কয়ানা কত্থোক্লম্বশিংবু নিংশিংখ্রে
13 APR 2023 9:42AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসিগী নুমিৎসিদা জালিয়ানৱালা বাঘতা থৱাই থাখিবা কয়ানা কত্থোক্লম্বশিংবু নিংশিংখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত অমদা অসুম্না হায়খিঃ
“ঐহাক্না ঙসিগী নুমিৎসিদা জালিয়ানৱালা বাঘতা থৱাই থাখিবা কয়ানা কত্থোক্লম্বশিংবু নিংশিংলি। মখোয়গী কত্থোকপনা ঐখোয়বু শুবা নোম্বা কন্দুনা ঐখোয়গী অথোইবা নিংতম লান্মীশিংগী মঙলান মঙফাওনবা ঙম্নবা অমসুং মপাঙ্গল লৈবা অমসুং চাউখৎপা ভারত অমা শেম্বগী ইথিল পীরি”।