ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆଜିର ଦିନରେ ଜାଲିଆନୱାଲା ବାଗରେ ଶହୀଦ ହୋଇଥିବା ସମସ୍ତଙ୍କ ବଳିଦାନକୁ ସ୍ମରଣ କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
13 APR 2023 9:42AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ, ଆଜିର ଦିନରେ ଜାଲିଆନୱାଲାବାଗରେ ଶହୀଦ ହୋଇଥିବା ସମସ୍ତଙ୍କ ବଳିଦାନକୁ ସ୍ମରଣ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ କହିଛନ୍ତି;
“ଆଜିର ଦିନରେ ଜାଲିଆନୱାଲାବାଗରେ ଶହୀଦ ହୋଇଥିବା ସମସ୍ତଙ୍କ ବଳିଦାନକୁ ସ୍ମରଣ କରୁଛି । ସେମାନଙ୍କ ସର୍ବୋଚ୍ଚ ବଳିଦାନ ଆମକୁ ଆମ ମହାନ ସ୍ୱାଧୀନତା ସଂଗ୍ରାମୀମାନଙ୍କ ସ୍ୱପ୍ନ ପୂରଣ କରିବା ପାଇଁ ଆହୁରି କଠିନ ପରିଶ୍ରମ କରିବା ସହ ଏକ ସଶକ୍ତ ଓ ବିକଶିତ ଭାରତ ନିର୍ମାଣ ପାଇଁ ପ୍ରେରିତ କରୁଛି ।”

Prime Minister's Office
PM recalls sacrifices of all those martyred on this day in Jallianwala Bagh
13 APR 2023 9:42AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has recalled the sacrifices of all those martyred on this day in Jallianwala Bagh.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I recall the sacrifices of all those martyred on this day in Jallianwala Bagh. Their great sacrifice inspires us to work even harder to fulfil the dreams of our great freedom fighters and build a strong and developed India."