Prime Minister's Office
PM underlines synergy between Gujarat and the Northeast manifested in Madhavpur Mela
05 APR 2023 11:15AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi highlighted great cultural synergy between Gujarat and the Northeast and credited Madhavpur Mela for the same.
Responding to a tweet thread by Chief Minister of Assam, Shri Himanta Biswa Sarma about Madhavpur Mela, the Prime Minister tweeted;
"Great cultural synergy between Gujarat and the Northeast thanks to the Madhavpur Mela."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মাধবপুর মেলাদা উৎখিবা গুরাত অমসুং অৱাং-নোংপোক্কী অপুনবা শক্তম প্রধান মন্ত্রীনা শিংথাখ্রে
05 APR 2023 11:15AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গুজরাত অমসুং অৱাং-নোংপোক অনিগী মরক্তা কলচরগী অপুনবা শক্তম থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে অমসুং মসিগীদমক মাধবপুর মেলা থাগৎখ্রে।
মাধবপুর মেলাগী মতাংদা অসামগী চীফ মিনিস্তর শ্রী হিমান্তা বিশ্বা শর্মাগী ত্বিৎ থ্রিদ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“গুজরাত অমসুং অৱাং-নোংপোক্কী মরক্তা কলচরগী অপুনবা অচৌবা থৌরম অমা পাংথোকপগীদমক মাধবপুর মেলা থাগৎচরি”।