ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଗୁଜୁରାଟ ଏବଂ ଉତ୍ତର-ପୂର୍ବ ମଧ୍ୟରେ ମାଧବପୁର ମେଳାରେ ପ୍ରଦର୍ଶିତ ସମନ୍ୱୟକୁ ସୂଚିତ କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
05 APR 2023 11:15AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗୁଜୁରାଟ ଏବଂ ଉତ୍ତର-ପୂର୍ବ ମଧ୍ୟରେ ମହାନ ସାଂସ୍କୃତିକ ସମନ୍ୱୟ ଉପରେ ଆଲୋକପାତ କରିଛନ୍ତି ଏବଂ ଏଥିପାଇଁ ମାଧବପୁର ମେଳାକୁ ଶ୍ରେୟ ଦେଇଛନ୍ତି ।
ଆସାମ ମୁଖ୍ୟମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ହିମନ୍ତ ବିଶ୍ୱ ଶର୍ମାଙ୍କ ମାଧବପୁର ମେଳା ଉପରେ ଏକ ଟୁଇଟ୍ର ଉତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି;
“ଗୁଜୁରାଟ ଏବଂ ଉତ୍ତର-ପୂର୍ବ ମଧ୍ୟରେ ମହାନ ସାଂସ୍କୃତିକ ସମନ୍ୱୟ, ମାଧବପୁର ମେଳାକୁ ଧନ୍ୟବାଦ ।”

Prime Minister's Office
PM underlines synergy between Gujarat and the Northeast manifested in Madhavpur Mela
05 APR 2023 11:15AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi highlighted great cultural synergy between Gujarat and the Northeast and credited Madhavpur Mela for the same.
Responding to a tweet thread by Chief Minister of Assam, Shri Himanta Biswa Sarma about Madhavpur Mela, the Prime Minister tweeted;
"Great cultural synergy between Gujarat and the Northeast thanks to the Madhavpur Mela."