প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মাধৱপুৰ মেলাত প্ৰদৰ্শিত গুজৰাট আৰু উত্তৰ-পূৰ্বাঞ্চলৰ মাজত একতাৰ কথা ক’লে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
05 APR 2023 11:15AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি মাধৱপুৰ মেলাক কৃতিত্ব প্ৰদান কৰি গুজৰাট আৰু উত্তৰ-পূৰ্বাঞ্চলৰ মাজত হোৱা মহান সাংস্কৃতিক সমন্বয়ৰ কথা উল্লেখ কৰে।
মাধৱপুৰ মেলা সন্দৰ্ভত অসমৰ মুখ্যমন্ত্ৰী ড. হিমন্ত বিশ্ব শৰ্মাই কৰা টুইটৰ উত্তৰ দি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটযোগে কয় - "গুজৰাট আৰু উত্তৰ-পূৱৰ মাজত আছে এক মহান সাংস্কৃতিক একতা, আৰু ইয়াৰ কৃতিত্ব লাভ কৰে মাধৱপুৰ মেলাই।"

Prime Minister's Office
PM underlines synergy between Gujarat and the Northeast manifested in Madhavpur Mela
05 APR 2023 11:15AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi highlighted great cultural synergy between Gujarat and the Northeast and credited Madhavpur Mela for the same.
Responding to a tweet thread by Chief Minister of Assam, Shri Himanta Biswa Sarma about Madhavpur Mela, the Prime Minister tweeted;
"Great cultural synergy between Gujarat and the Northeast thanks to the Madhavpur Mela."