Prime Minister's Office
India is home to many vibrant Melas which showcase unique cultural aspects of our nation: PM
01 APR 2023 9:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi said that India is home to many vibrant Melas which showcase unique cultural aspects of our nation. Shri Modi also said that the Madhavpur Mela is one such exceptional Mela which also brings Gujarat and the Northeast together.
In reply to the tweet by Union Minister for Law and Justice, Shri Kiren Rijiju, the Prime Minister tweeted;
“India is home to many vibrant Melas which showcase unique cultural aspects of our nation. The Madhavpur Mela is one such exceptional Mela which also brings Gujarat and the Northeast together. I had talked about it in detail in a #MannKiBaat episode too. youtu.be/ZGZeyNlodoo

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারত অসি ঐখোয়গী লৈবাক্কী তোপ-তোপ্পা নাৎকী ওইবা মশকশিং উৎলিবা মেলা মখল কয়াগী হৌরকফমনি: পি.এম.
01 APR 2023 9:19AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি ভারত অসি ঐখোয়গী লৈবাক্কী তোপ-তোপ্পা নাৎকী ওইবা মশকশিং উৎলিবা মেলা মখল কয়াগী হৌরকফমনি। শ্রী মোদীনা হায়খি মাধবপুর মেলা অসি গুজরাত অমসুং অৱাং নোংপোকপু অমত্তা ওইনা পুনশিল্লিবা অখন্নবা মেলা অমনি।
লো অমসুং জস্তিসকী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী কিরেন রিজিজুনা তৌখিবা ত্বিত অমগী পাউখুমদা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“ভারত অসি ঐখোয়গী লৈবাক্কী তোপ-তোপ্পা নাৎকী ওইবা মশকশিং উৎলিবা মেলা মখল কয়াগী হৌরকফমনি। মাধবপুর মেলা অসি গুজরাত অমসুং অৱাং নোংপোকপু অমত্তা ওইনা পুনশিল্লিবা অখন্নবা মেলা অমনি। #MannKiBaatকী তাঙ্কক অমদসু ঐহাক্না মসিগী মতাংদা কুপ্না ফোঙদোকখি youtu.be/ZGZeyNlodoo